ERZURUM BAROSUNDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Erzurum Baro Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreninde eski Başkan Faruk Terzioğlu, görevi yeni seçilen Baro Başkanı Talat Göğebakan’a görevi devretti.

16 Ekim 2014 Perşembe 09:18
ERZURUM BAROSUNDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Başkan Göğebakan, “Burada önceliğimiz avukat ve avukatlık mesleğidir. Erzurum Barosu'nda önemli çalışmalar yapacağız.”' dedi. 

‘ÖNCELİĞİMİZ AVUKAT VE AVUKATLIK MESLEĞİDİR’

Erzurum Barosunun Türkiye’nin sözü olacağını belirten Baro Başkanı Avukat Talat Göğebakan, “Bugüne kadar görev alan bütün meslektaşlarıma, başkanlara teşekkür ederim. Hizmetin bir ölçüsü yok. Baromuzun daha aktif çalışmasını istiyorsak hepimiz çalışmalıyız. Meslektaşlarımızın desteğiyle Erzurum Barosu'nda önemli çalışmalar yaparak devraldığımız onurlu bayrağı laiki ile taşıyacağız. Baro, bir meslek örgütüdür. Burada önceliğimiz avukat ve avukatlık mesleğidir.” dedi.

‘DEVRALDIĞIMIZ ONURLU BAYRAĞI LAYIKI İLE TAŞIYACAĞIZ’

Seviyeli ve verimli bir genel kurul gerçekleştirdiklerini ifade eden Baro Başkanı Talat Göğebakan, “İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü idealimizi gerçekleştirmek için birlikte çalışacağız. Değerli başkanımın bıraktığı bayrağı Erzurum Barosu’na layık şekilde taşıyacağıma söz veriyorum. Herkesle beraber olmaya gayret edeceğiz. İlkemize, Ülkemize, cübbemize, Cumhuriyetimize, sosyal hukuk devletine, insan haklarına, Onurlu mesleğimize ve meslektaşlarımızın sorunlarına sahip çıkacağız.” diye konuştu.

Görevi Baro Başkanı Talat Göğebakan’a devreden Faruk Terzioğlu ise, “Değerli meslektaşlarım, yen seçilen değerli arkadaşlarım bundan sonraki meslek hayatınızda ve çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Baro hizmet binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, baronun yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Başkan Talat Göğebakan’ın Başkanlığı’nda Erzurum Barosu’nun Yeni Yönetimi ise şöyle oluştu;, İlknur Selcan, Osman Akın, Serkan İnce, Mehmet Keleş, Gürkan Soykan, Mustafa Çelebi, Âdem Kaya, Sefa Çakıroğlu, Serap Cengiz Çimen, Hatip Dursun. 

Editör

Son Güncelleme: 16.10.2014 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf yaşar babur 2014-10-17 00:45:50

Rabbim hayırlı etsin. Hayırlara vesile etsin inşallah