ERZURUM AFAD’DAN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürü Selahattin Karslı ile birlikte şube müdürleri Vali Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

admin
admin
01 Mart 2017 Çarşamba 23:02
ERZURUM AFAD’DAN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Selahattin Karslı ve AFAD çalışanları Vali Azizoğlu’na çiçek taktim ederek, hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

İl Müdürü Selahattin Karslı, Deprem Haftası boyunca her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen kutlamalar çerçevesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce okullarda “Temel Afet Bilinci “ eğitimi verilerek çeşitli tatbikatlar gerçekleştireceklerini söyledi.

İl Afet Acil Durum Müdürlüğü çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seyfettin Azizoğlu ”İl Afet Müdürlüğümüzün, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası nedeniyle toplumu doğal afetlere karşı bilinçlendirmek ve afetlere hazırlık çalışmalarında farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalar yapmaları sevindirici. Deprem gerçeği ile iç içe yaşayan ülkemizin ve özelikle bölgemizin deprem yönünden durumunu düşündüğümüz zaman, meydana gelen deprem, sel, yangın gibi afetler ile arama kurtarma çalışmalarının bilinçli bir biçimde yürütülmesi, halkımızın afetler konusunda bilinçlendirilmesi ve gerekli önlemlerin zamanında alınması büyük bir önem taşımaktadır. Böylesi önemli bir görevi en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığımız AFAD personelimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim “dedi.

Vali Azizoğlu, ayrıca ilimizde düzenlenen 13.Gençlik Kış Festivali Oyunları (EYOF 2017 ) da görev alan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelini çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.