ER-VAK’TAN KUTLU PROJEYE DESTEK

ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, Erzurum’u dünyada tanıtacak ve marka şehir olma yolundaki iddiasına önemli katkı sağlayacak olan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park projesiyle ilgili Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği protokolünün imzalanmasının şehir adına son derece olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

08 Ağustos 2014 Cuma 11:57
ER-VAK’TAN KUTLU PROJEYE DESTEK
Güzel, “Erzurum’u gelecek yıllara hazırlayacak,kadim kültürümüzü dünden bugüne ve yarına taşıyacak olan bu projenin hayat bulması konusundaki atılan ilk adımı, şehir adına memnuniyetle karşılamaktayız. Bu mükemmel projenin hayata geçmesiyle birlikte Erzurum’un makus talihinin değişeceğine yürekten inanıyoruz. Uzun yılların birikimi ve emeği ile hazırlanan bu projenin perde arkasındaki kahramanı ,hemşerimiz Dr.İlker Yılmaz’a emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor,bu projeye başından beri destek veren Atatürk Üniversitesini ve bu yolda işbirliği desteğini sunan Erzurum Büyükşehir Belediyesini yürekten kutuluyoruz. Tüm Erzurumluların bu önemli projeye destek vermelerini temenni ediyor, projenin Erzurum’a hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.08.2014 11:58
Anahtar Kelimeler:
ErzurumERVAKErdal Güzel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.