ENGELLİ ÇOCUKLAR UMREYE GİTTİ

Erzurum Zihinsel Özürlüler Derneği tarafından düzenlenen umre projesi kapsamında 5 engelli çocuk ve ailesi kutsal topraklara uğurlandı.

29 Nisan 2013 Pazartesi 09:04
ENGELLİ ÇOCUKLAR UMREYE GİTTİ
Erzurum Zihinsel Özürlüler Derneğinin kendi imkanları doğrultusunda 5 engelli çocuk umreye gönderildi. 20 kişilik grup halinde yola çıkan ve aralarında Erzurum Zihinsel Özürlüler Dernek Başkanı Saniye Eğilmez’inde bulunduğu kafile okunan dualarla kutsal topraklar uğurlandı. Bu organizasyonu sürekli hale getirmek istediğini söyleyen Erzurum Zihinsel Özürlüler Dernek Başkanı Saniye Eğilmez, ”Engelli çocuklarımızı ve ailelerini kutsal topraklarla buluşturmak ve onların bu mutluluğuna ortak olmak tarifsiz bir duygudur. İlk kafilemiz dernek imkanlarıyla bu güzel vazifeyi yerine getirmeye gidiyor, fakat biz dernek yönetimi olarak bu kutsal görevde hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Engellisini evde yalnız bırakıp umreye gidemeyen anne ve babalar için bu organizasyon başlı başına bir nimettir hep beraber gidilen bu toplulukta engellilerimiz kendilerini rahat hissedecek ve aileleri ile birlikte olmanın güveniyle hareket edecekler. Dileriz bu kutsal vazife de sesimiz duyulur ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle daha nice engelli çocuklarımıza umreye götürürüz ” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.