EN KUTSAL VAZİFE İNSANA HİZMETTİR

Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, yeni görevini başarıyla yürüteceğini ifade ederek, “En güzel şey insanın hemşehrilerine hizmet etmesidir. En kutsal vazife insana hizmettir. Bu doğrultuda doğup büyüdüğüm şehrime en güzel hizmetleri kazandıracağım” dedi.

19 Aralık 2012 Çarşamba 11:16
EN KUTSAL VAZİFE İNSANA HİZMETTİR

Cengiz DURULAR'ın haberi

Geçtiğimiz günlerde resmi ataması yapılan Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, yeni görevinin bilincinde olduğunu belirterek, memleketine en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağını bildirdi. Genel Sekreter Yazıcı, “En güzel şey insanın hemşehrilerine hizmet etmesidir. En kutsal vazife insana hizmettir. Bana verilen bu görevi en güzel şekilde yürütmeye gayret göstereceğim. Bizim 15 aylık bir süremiz var. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz” dedi. Görev süresi içerisinde iyi bir yatırım programı oluşturacaklarına dikkati çeken Yazıcı, “Bütçeyi oluşturduk. Yatırım programını hazırladık. Çok uzun vadeli program yapma fırsatımız yok. Dolayısıyla programlarımızı en iyi şekilde uygulayıp tamamlayacağız. Bütçeyi en rantabl kullanma anlamında azami hassasiyet ve çaba göstereceğiz. Bu aynı zamanda kurumun şehri ile vedalaşmasıdır. Güzel bir hatıra bırakacağız. Biz geçmiş dönemlere göre daha özenli çalışmamız gerekiyor ki güzel bir hatıra bırakabilelim” diye konuştu.

 

Meclis üyelerine albüm yapacak

Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, Erzurum İl Genel Meclisi üyelerine bir albüm çalışması oluşturacaklarını kaydetti. Yazıcı, “Meclis üyelerine bir albüm çıkaracağız. Farklı bir konseptle bu albümü oluşturacağız. Geçtiğimiz günlerde ansiklopedik bir ajanda çıkardık. Bu ansiklopedi diğer kurumlara örnek olacaktır. Başarabilirsek, İl Özel İdaresi, YSE ve Köy Hizmetleri’nin başlangıcından bugüne kadar geçirdiği evreleri bir kitapçık halinde Erzurum tarihine armağan etmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

“7 / 24 karla mücadele ediyoruz”

Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yazıcı, kar komandoları olarak nitelendirilen karla mücadele ekiplerinin 7 / 24 görev yaptığını ifade etti.

Yazıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kar mücadelesinde çeşitli nitelikte 115 araç kullanılıyor. Her ilçede bir şantiye var. 19 şantiyemizden kar mücadelesini yürütüyoruz. 128 personel bu hizmette görev alıyor. Arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışmaları yürütüyorlar. Bizler insanların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Toplam 209 personelle karla mücadeleyi sürdürüyoruz. Biz hemşehrilerimize layık olmanın arzusundayız. Onların umut ettiği hizmeti vatandaşlarımıza götürmenin amacı içerisindeyiz. 15 aylık süreç bizim üzerimizde farklı bir talep yoğunluğu oluşturabilir. Bütçemiz çerçevesinde bütün taleplere cevap vereceğiz. Bütün kaynakları kırsal alanda yaşayan insanların hizmetine sunacağız. Erzurum ilinin 3’te 1’ine doğrudan hizmet ediyoruz. Tüm kurumların anaç kuruluşuyuz. Kırsal alandaki hayatı kolaylaştırıp, coğrafyamızı sahiplenme noktasında vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlayacağız.”

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2012 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.