Efkan Ala annesini hastanede ziyaret etti

Efkan Ala annesini hastanede ziyaret etti

admin
admin
01 Ağustos 2017 Salı 12:52
Efkan Ala annesini hastanede ziyaret etti

Eski İçişleri Bakanı AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala, hastanede tedavi gören annesi Gönül Ala’yı ziyaret etti. Oğlunun ziyaretinden memnuniyet duyan anne Ala, "Oğlumu görünce yaralarım iyi oluyor" dedi.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, bugün memleketi Erzurum’a geldi. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi’nde perşembe gününden bu yana tedavi gören annesi Gönül Ala’yı ziyaret eden Efkan Ala, doktorlardan bilgi aldı. Babası Temel Ala ile de görüşen Efkan Ala daha sonra annesinin yanından ayrıldı. Hastanede tedavi gören diğer hastalara da geçmiş olsun temennilerini ileten Ala, daha sonra Kulak Burun Boğaz Polikliniğine giderek muayene oldu.

Oğlunun ziyaretinden memnuniyet duyan anne Gönül Ala, "Benim oğlum tabi ki gelecek mecbur. O gelince yaralarım iyi oluyor. Sürekli telefonda arıyordu zaten. Beni arayınca ‘gelip seni alacağım’ dedi. Allah’a şükür büyük bir hastalığım olmadığı için ben burada kaldım" dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumEfkan AlaAnne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.