ÇORUH NEHRİ'NE UÇAN ARAÇTAN ÖZKÖK ÇİFTİNİN CESETLERİ ÇIKTI

Artvin'de dün Çoruh Nehri'ne uçan araçtan bugün yapılan çalışmalar sonucu Fatma ve Muğdat Özkök çiftinin cesetleri çıkartıldı.

06 Mayıs 2013 Pazartesi 15:51
ÇORUH NEHRİ'NE UÇAN ARAÇTAN ÖZKÖK ÇİFTİNİN CESETLERİ ÇIKTI
Artvin-Yusufeli karayolunda bir otomobilin Çoruh Nehri’ne uçtuğu ihbarını alan jandarma ekipleri dün Esenyaka Köyü mevkisinde, AFAD ekipleri ile birlikte arama kurtarma çalışması başlatmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu Çoruh Nehri'nde yeri belirlenen 08 AT 471 plakalı otomobil vinç yardımıyla çıkarılırken, ekipler aracın içinde Muğdat Özkök (59) ile eşi Fatma Özkök'ün (58) cesetlerini, emniyet kemerleri takılı halde bulundu. 
Öte yandan Erzurum'un Uzundere ilçesi nüfusuna kayıtlı Özkök çiftinin cesetleri, Yusufeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2013 15:53
Anahtar Kelimeler:
ErzurumçoruhNehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.