Çelebi Spor Kulübü’nden İstiklal Marşı jesti

Çelebi Spor Kulübü, Karate Kuşak Terfi Sınavı’nda İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okuyan 7 yaşındaki Mehmet Akif Özünal’ı unutmadı.

admin
admin
05 Mart 2018 Pazartesi 07:42
Çelebi Spor Kulübü’nden İstiklal Marşı jesti

Aynı zamanda Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi olan Çelebi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çelebi, Minik Mehmet Akif’i sporcu setiyle ödüllendirdi.

Yaklaşık bir yıldır Çelebi Spor Kulübü’nde karate eğitimi alan ve geçtiğimiz hafta yapılan sınavlarda turuncu kuşak sahibi olan Mehmet Akif Özünal’a, kulüp hocaları bugün bir sürpriz yaptı.

Kulüp Başkanı Ahmet Çelebi ve başarılı antrenör Muhammet Çelebi, Erzurum’da geçtiğimiz hafta 505 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Karate Kuşak Terfi Sınavı’na İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okuyarak damgasını vuran 7 yaşındaki Mehmet Akif Özünal'ı sporcu setiyle ödüllendirdi.

AHMET ÇELEBİ’DEN “MİLLİ” VURGUSU

Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Çelebi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çelebi, Çelebi Spor Kulübü’nün öncelikli amaçlarından birisinin milli ve manevi değerlerle bütünleşmiş sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek, “Sporcumuz Mehmet Akif, geçtiğimiz hafta Palandöken Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran sporcuların ve ailelerinin adeta yüreklerine dokundu, milli duygularımızı coşturdu. Allah’a hamdolsun; bizim çocuklarımız bile İstiklal Marşı’nı okurken yaşayarak okuyor, yürekten okuyor. Çünkü yediden yetmişine necip milletimiz milli birlik ve beraberliğin, bağımsızlığın ve hürriyetin ne demek olduğunu çok iyi biliyor. Ne mutlu bize ki; bu asil milletin bir parçasıyız ve yine ne mutlu bize ki; vatanına milletine, bayrağına ve devletine sevdalı aslanlar yetiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çelebi Spor Kulübü’nde devam eden antrenmanlarda minik sporcular Mehmet Marşları eşliğinde çalışırken, sporcu aileleri de Çelebi Spor Kulübü’nün bu hassasiyetine teşekkür ettiler. Sporcu aileleri, “Spora adeta apayrı bir anlam kazandıran Çelebi Spor Kulübü’nün yöneticilerine ve tüm antrenörlerine teşekkür ediyoruz. Gözümüz arkada değil, çünkü çocuklarımız milli ve manevi hassasiyetleri yüksek bir çatı altında bulunuyor ” dediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.