BU REZALETTE ŞENKAYA'DA

Türkiye şehitlerine ağlıyor, Erzurum'un ilçelerinden festivaller düzenlenerek halaylar çekiliyor...

25 Ağustos 2012 Cumartesi 18:14
BU REZALETTE ŞENKAYA'DA
İSPADER'in İspir'de düzenlediği festival rezaletinin yankıları sürerken, bir skandal da Şenkaya'da yaşanıyor. Hain terör örgütünün kanlı saldırıları sonucu şehit haberleri birbirini izlerken, halaylarla festivaller düzenlemesi büyük üzüntü doğurdu.
İspir'deki festivalin ardından Şenkaya'da da eğlenceler düzenleniyor, halaylar çekiliyor.
Şenkaya Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri festivali coşkusu, Şırankes Mevkii H.Mehmet Sırma Mesire Ormanında başladı.
Festivale katılanlar çadırlar kurdu, mangal yaktı, stantlar açtı, yöreye has çağ kebabı yaparak gönüllerince eğlendiler. Grup Şenkayalıların seslendirmiş olduğu müzik eşliğinde halaylar çektiler.
Festivalin Allahuekber Şehitleri Konulu Panel, cirit gösterisi, Türk Halk Müziği Sunumu, Şenkaya Güreş Kulübünün gösterisi ve Sanatçıların konseri ile devam edeceği belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 25.08.2012 18:45
Anahtar Kelimeler:
BU REZALETTE ŞENKAYADA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-09-08 21:57:55

bu haberi yapan kendini bilmez , kimin vatan için neler yaptiğini bilmedeen anlamsiz eleştiride bulunmuş ,sizin rezalet dediğiniz şeyler şehit var diye yapilmazsa halk iyice baski altina girecek ve kansizlarin yaptiklari psikolojik olarakta varlik göterecektir

Avatar
erdi erel 2013-08-15 23:23:11

şenkayamız cumhurıyetın ılk yıllarında ılk kızları okutan ılce olarak bu yakışmadı adydınlık güzellık bumu sanata sanat gıbı davranmalı şenkayalı olarak üzüldum

Avatar
senkaya haber 2013-08-14 12:10:05

siz senkayalılar kadar vatanına sahıp ve canını seve seve vatana veren senkaya için böyle bir haber yapmanıza bir anlam veremedık.ki en cok sehit veren ilçemize böyle bir yakısıksız haber yapmanız senkaya'a buyuk haksızlık yapmışsınız.her halım bu tanıtımlar sıze yaramadı...sizi kınıyoruyz...