Başkan Uçar, sağlıklı yaşam seferberliği başlattı

Yakutiye'de halı sahası olmayan mahalle kalmayacak.

admin
admin
26 Ekim 2019 Cumartesi 19:36
Başkan Uçar, sağlıklı yaşam seferberliği başlattı

Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan mahallelerde halı saha ve sportif alanlar oluşturması için çalışma başlattı.

İlçeye bağlı 44 mahallede asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra gençlerin sağlıklı yaşamasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, her mahalleye bir halı saha yapılması hedefleniyor.

Çiftlik Mahallesi'nde yapımı tamamlanan halı sahanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Uçar, hizmete sunulan yerlerde sağlıklı nesillerin yetişeceğini aktardı.

Belediyenin imkanları ölçüsünde kendilerine gelen talepleri değerlendirdiklerini belirten Uçar, şöyle konuştu:

"Belediyenin imkanları ölçüsünde elimizden geldiği kadarıyla özellikle gençlerimizin halı saha isteklerine olumlu cevap veriyoruz. Çiftlik mahallesinde böyle bir eksiklik vardı ve bunu böylece tamamlamış olduk. Her mahallede bir halı saha ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Halı sahası olmayan mahalle kalmayacak. İhtiyaç duyulan her mahalleye halı saha yapmayı hedefliyoruz. Projesi tamamlanan ve hizmete sunulan halı sahalarımızda çocuklarımız artık istedikleri gibi zaman geçirecek ve spor yapabilecek."

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu de Yakutiye Belediyesinin örnek belediyecilik anlayışıyla hizmet sunduğunu söyledi.

Yapılan halı sahaların ve sağlıklı yaşam alanlarının gençler için önemli olduğunu vurgulayan Taşkesenlioğlu, "Burada muhteşem bir manzara var. Çocukların sağlıklı yaşaması adına atılmış adımlar örnek belediyeciliğin bir göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile muhtarlar ve köy halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta Başkan Mahmut Uçar halı sahada gençlerle futbol oynadı.

Başlama vuruşunu Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın yaptığı maçta gençlere forma ve furtbol topu dağıtan ve onlarla futbol oynayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gençlere hareketli yaşam, dengeli beslenme ve ağız ve diş bakımı hususlarında önemli tavsiyelerde de bulunmayı ihmal etmedi.

Açılış sonrası AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, mahalledeki çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirini birlikte okudu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.