BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, polis merkezi amirliklerini ziyaret etti.

admin
admin
11 Aralık 2016 Pazar 18:59
BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARET
Beraberinde AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kahveci ile birlikte emniyet güçlerine moral ziyareti gerçekleştiren Başkan Orhan, polis memurlarının kandillerini de kutladı. Nöbet başında bulunan, gezici ekipler ile karakollarda görevli polis memurlarıyla sohbet eden Başkan Orhan ve beraberindekiler, tüm güvenlik güçlerine ülkemizin birliği ve dirliği için gösterdikleri özveri için teşekkür ettiler.
İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısında tüm Türkiye’nin yüreğine kor ateş düşüren acı bir tablo ortaya çıktığını ifade eden Başkan Orhan, bu hain ve alçak saldırıyı gerçekleştirenlerin ve onların destekçilerinin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade etti.
Milli birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan alçakların, bu asil milletin kararlılığı karşısında yok olup gitmeye mahkum olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında çok sayıda emniyet mensubumuz ve sivil vatandaşımız şehit edilerek, yüreği vatan aşkıyla, bayrak aşkıyla yanan bu ülkenin her bir ferdinin içine kor ateş düşürülmüştür. Efendiler, efendisi sevgili Peygamberimizin doğum günü olan mübarek Mevlid Kandili’nde içimizi acıtan, yürekleri yakan bu hainleri ve onların içteki ve dıştaki destekçilerini lanetliyorum. Yüce Rabbim’den bu mübarek gecede yaptığımız tüm dualarda, onların helak olup, yok olup gitmelerini diliyorum. Kahraman güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede ortaya koyduğu kararlılıkla, yok olma sürecine giren hainlerin bu alçak saldırıları şüphesiz onların son çırpınışlarıdır. Milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir. Bu duygularla, şehit emniyet mensuplarımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyor, yaralılara Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.