ARMAĞAN, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRDİ

Erzurum’un Köprüköy ilçesine bağlı Yılanlı Mahallesi İlkokulunda görev yapan öğretmen Ünsal Kırmacı’nın yardım talebi karşılıksız kalmadı.

30 Nisan 2015 Perşembe 07:04
ARMAĞAN, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRDİ
Erzurum’un Köprüköy ilçesine bağlı Yılanlı Mahallesi İlkokulunda görev yapan öğretmen Ünsal Kırmacı’nın yardım talebi karşılıksız kalmadı. 

Köprüköy’de öğrencileri için yardım talep eden Ünsal öğretmenin yardım çağrısına olumlu cevap veren Aysel Armağan çeşitli malzemelerden oluşan yardım kolileri gönderdi. Gelen yardımları Köprüköy Milli Eğitim Müdürü Latif Bağaçlı’yla birlikte öğrencilere dağıtan Ünsal Kırmacı, "Gerçekten yörede yaşayan çocuklar hiç bir sosyal faaliyetten yararlanamıyor ve tamamen kendi kaderleriyle baş başa bırakılmış durumdalar. Buna ailelerinin duyarsızlığı da eklenince hayat onlar için daha da çekilmez bir hal alıyor. Bizlerde bu durumu görünce çareler aramaya başladık. Sağ olsun Aysel Hanımla sosyal medya aracılığı ile tanışıp yardım talebinde bulunduk. Onlarda bu yavrucakları kırmayıp onların ihtiyacı olan malzemeleri bizlere ulaştırdılar. Gelen yardımları Milli Eğitim Müdürümüz Latif Bağaçlı'yla birlikte dağıtımını yaptık. İnanın yardımları dağıttığımız zaman çocukların yüzündeki mutluluğu, gözlerinde ki o parıltıyı ömrüm boyunca unutamam ve o yavrucaklara gecikmiş de olsak onların mutluluğunu yaşadığım o anları asla unutmayacağım. Bu yardımların bizlere ulaşmasında büyük fedakarlık gösteren, hatta kargo parasını ödemek için kızlarının çeyizini kermes düzenleyerek satışa çıkaran gönül insanı Aysel Armağan hocamıza buradan binlerce teşekkür ediyorum. Ben ve öğrencilerim bu yardımları asla unutmayacağız. İnşallah öğrencilerimde okuyup başarılı olarak Aysel Ablalarına teşekkür edeceklerdir." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.04.2015 07:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.