ARENA A.Ş. BAYİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Türkiye'nin teknoloji sağlayıcısı Arena A.Ş. Erzurum'da bayilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

admin
admin
01 Temmuz 2016 Cuma 18:42
ARENA A.Ş. BAYİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU
Türkiye'nin teknoloji sağlayıcısı Arena A.Ş. Erzurum'da bayilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Dün akşam gerçekleşen iftar yemeğine Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akbaş, Doğu Anadolu saha satış yöneticisi Erkan Temel ve çevre illerden gelen çok sayıda bayi katıldı. Erzurum'un güçlü seslerinden Ümit Turan'ın ilahileriyle renk kattığı programda Arena A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akbaş, şirket verilerini bayilerle paylaşarak hedefe ulaşabilmek için tavsiyelerde bulundu.
Program sonrası görüşlerini aldığımız Arena A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akbaş, Erzurum'un firmaları için özel bir yeri olduğunu belirtti. Akbaş; "Erzurum'un özellikle son 6-7 yıldır firmamız için çok özel ve önemli bir yeri bulunmaktadır. Doğu Anadolu Bölgesi saha satış yöneticimiz Erkan Temel sayesinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde değerli iş ortaklarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bayilerimizle Erzurum'a has semaver çayı eşliğinde işimizi nasıl geliştiririz, hedeflerimize nasıl ulaşırız konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz." dedi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumArenaErkan Temel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.