ANLAMLI ZİYARET

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, Erzurum Vali Yardımcısı Ersin Boylu’nun eşi Neslinur Boylu ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün eşi Zuhal Karabörk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası ile Aziziye’de bulunan Çocuk Destek Merkezi’ni ziyaret ettiler.

18 Kasım 2014 Salı 00:16
ANLAMLI ZİYARET
Altıparmak, Boylu ve Karabörk’ ü ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdukhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdür Yardımcıları Nevim Öz ve Celal Bilen karşıladı.

“Biz büyük bir aileyiz” misyonuyla yola çıktıklarını belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, çocukların topluma kazandırılması noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Vali Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak ise çocuk yuvalarında kalan çocukların eğitimlerine devam etmesinin önemine değinerek, devlete ait yetiştirme yurtlarında kalan çocukların ihtiyaçlarını önemsediklerini ifade etti.

Kuruluşu gezen Altıparmak, Boylu ve Karabörk, yurtta kalan çocuklarla birlikte öğle yemeği yediler, daha sonra çocuklarla toplantı düzenleyerek sorunlarını dinleyen bürokrat eşleri, çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Çocuk yuvasından sonra Aziziye ilçesinde bulunan Çocuk Destek Merkezini ziyaret eden Altıparmak, Boylu ve Karabörk, Çocuk Destek Merkezi Müdürü Köksal Hurşit’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Buradaki çocukların taleplerini dinleyen Altıparmak” Çocukları belirli kurallar çerçevesinde yetiştirmek çok önemli. Çocuk yetiştirme yurtlarında kalan çocuklar belirli kurallar ve disiplinle eğitiliyor, bu çocuklarımız anne baba yaklaşımıyla yetişiyor. Çocuklarımıza her türlü imkan sağlanıyor. Çocuklarımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kız çocuklarımızın eğitimlerine devam etmesini önemsiyoruz’’ dedi.

Altıparmak, ziyaret ettikleri kurumların başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, İl Müdürü Abdulhakimoğulları ve kurum yöneticilerine teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 18.11.2014 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.