ALNIMIZA NE YAZILDIYSA, O YAŞANIR

Adı terör örgütünün suikast listesinde çıkan Acun Ilıcalı, suikast girişimiyle ilgili olarak twitter hesabından açıklama yaptı.

11 Nisan 2013 Perşembe 22:51
ALNIMIZA NE YAZILDIYSA, O YAŞANIR
Emniyet Genel Müdürlüğü Terör Daire Başkanlığı'ndaki bilişim uzmanları, Dizüstü bilgisayarların şifrelerini kırarak içindeki dosyalara ulaştı.
ACUN VE ADNAN OKTAR LİSTEDE
Uzmanlar tarafından deşifre edilen Bilgisayar dosyalarında, Televizyon programcısı Acun Ilıcalı ile kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinan Adnan Oktar'a ait ev ve işyerlerinin fotoğrafları, istihbarat notları çıktı. Ayrıca örgüt üyelerinin bombalı eylemler için hazırlık yaptıkları Koç Müzesi, Amerikan Büyükelçiliği ve Balat'taki bir Sinagog'a ait krokiler de bulundu.
ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA
El Kaide'nin ölüm listesinde olduğu ortaya çıkan Acun Ilıcalı da Twitter hesabından tek cümlelik açıklama yaptı. Ilıcalı, mesajında ''Ben kadere inanan bir insanım, alnımıza ne yazıldıysa o yaşanır, emniyet teşkilatımıza teşekkür ederim, onlar gereğini yapacaktır'' diye yazdı.
ACUN'A SUİKAST PLANI
Tekirdağ'da geçtiğimiz aylarda yapılan bir operasyonla çökertilen El-Kaide hücresinin ünlü Tv programcısı Acun Ilıcalı ile Adnan Oktar'a suikast hazırlığında olduğu belirlenmişti.
Örgüt üyelerine ait bir bilgisayardaki şifreli dosyalar kırılınca suikast listesine ulaşıldı. El-Kaide üyelerinin Acun Ilıcalı ile Adnan Oktar hakkında istihbarat topladığı ve keşif yaptığı ortaya çıktı. Şifreli dosyada Ilıcalı ve Oktar'ın ev ve işyeri adreslerine erişildi.
YENİ DOSYALAR OLABİLİR
Zanlıların Ilıcalı ve Oktar'ın evlerinin uygu görüntüsünü aldığı ve buna göre suikast planı yaptığı tespit edildi. Bilişim uzmanı polisler şifrelenen üçüncü bilgisayardaki verilere ulaşmaya çalışıyor. Üçüncü bilgisayardan da suikast ve bombalı sabotaj planlanan hedeflerin çıkacağı tahmin ediliyor.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2013 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.