AKÇİL VE BİNGÜL ERZURUM GHSM’DEYDİ

Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil ile Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti.

04 Kasım 2014 Salı 21:43
AKÇİL VE BİNGÜL ERZURUM GHSM’DEYDİ
Erzurum’a gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Adalet Bakanlığı Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Yeni görevinde Taşkesenligil’e başarı dileyen Akçil, gençliğe en iyi şekilde hizmet etmenin tüm kurumların görevi olduğunu belirtti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Akçil ve Bingül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Daha önce Erzurum GHSİM’de Spor Şube Müdürü olarak görev yapıyordum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız şimdi beni İl Müdürlüğü görevine layık gördü. Amacım bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, bana güvenenleri mahcup etmemek, spora ve gençliğe en iyi şekilde hizmet edeceğim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.11.2014 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.