Oktar cezasını Erzurum’da çekiyor

Adnan’ın ‘kedicikleri’, Dumlu’yu mesken tuttu!

2018 yılından beri hapiste olan Adnan Oktar, yaklaşık dört ay önce Erzurum’a nakledildi. Oktar, Dumlu 2 Numaralı Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na konuldu.

İşte o günden beri Dumlu’da hemen her hafta olağanüstü bir hareketlilik yaşanıyor. Çünkü Adnan Oktar’ın müritleri ya da bilinen isimleriyle kedicikleri adeta bu küçük mahalleyi mesken tuttu.

Adnan Oktar’ın, bu ceza ve infaz kurumunda ne kadar tutulacağı şimdilik bilinmiyor. Bilinen şu: Adnan Oktar Dumlu’da olduğu sürece, güzel kadınların ve yakışıklı erkeklerin ayakları Erzurum’dan kesilmeyecek!

Ne olmuştu?

Adnan Oktar ve beraberindeki 176 kişi, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocukların cinsel istismarı", "cinsel saldırı" ve "siyasi ve askeri casusluk" dâhil birçok suç iddiasıyla 11 Temmuz 2018'de gözaltına alındı ve 18 Temmuz 2018'de çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.