ADALETSPOR PROTOKOL İMZALADI

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü ile Türk Kızılayı arasında protokol imzalandı. Yapılan protokolle Türk Kızılayı’na ait Kayak Evi’nin 6 odası kulübe devredildi.

16 Ekim 2012 Salı 18:12
ADALETSPOR PROTOKOL İMZALADI

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü ile Türk Kızılayı arasında imzalanan protokolle Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Kayak Evi’nin 6 odası kulübe devredildi. Türk Kızılayı’nda gerçekleştirilen imza törenine Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ile Türk Kızılayı Bölge Başkanı Mithat Turgutcan katıldı. Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Faruk Şenpolat, Genel Sekreter Gencay Edeş ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Bingöl’ün de hazır bulunduğu törende Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık, söz konusu jestinden ötürü Turgutcan’a teşekkür etti. Samimi geçen ziyaretin sonunda protokol metni imzalandı. Türk Kızılayı Bölge Başkanı Mithat Turgutcan, kış sporlarına yeni bir dinamizm katan Adaletspor’a başarılar dileyerek, kulübün kentte bir marka olacağını belirtti. Turgutcan, “Kısa zamanda hızlı bir süreç yaşayan Adaletspor güzel bir gelişme kaydederek yoluna emin adımlarla ilerliyor. Başta Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ve kulübün fedekar yöneticilerine başarılar diliyorum. Bizim yaptığımız jest kış sporlarının daha iyi bir noktaya gelmesi içindir” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Şenpolat da, desteklerinden ötürü Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ile Türk Kızılayı Bölge Başkanı Mithat Turgutcan’a teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.10.2012 10:40
Anahtar Kelimeler:
Adaletspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.