350 KİLOLUK KADIN PENCEREDEN VİNÇLE ÇIKARILDI

Erzurum'da 5 yıldır hasta yatağına mahkum olan 350 kilo ağırlığındaki kadın, itfaiye ve Erzurum İl Afet ve Acil Durum (AFAD) ekiplerinin uzun uğraşları sonucu vinçle pencereden çıkarıldı.

01 Temmuz 2014 Salı 14:03
350 KİLOLUK KADIN PENCEREDEN VİNÇLE ÇIKARILDI
7 çocuk annesi Nebahat Tepe’yi (46) 350 kiloyu bulan ağırlığı nedeniyle İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri bile evden çıkarmakta zorlandı. Apartmanın üçüncü katındaki dairede oturan KOAH ve astım hastası Nebahat Tepe, iki gündür hastaneye kaldırılmaya çalışılıyor. Ancak 350 kilo ağırlığı ve yatağa mahkum olması bu durumu bir hayli zorlaştırdı. Nebahat Tepe'nin aşırı kilosu, 2009'dan sonra kendini gösterdi. 150 kilodan 350 kiloya çıkan ve 5 yıldır yatağa mahkum olan annelerinin bir an evvel tedavi altına alınmasını isteyen çocukları, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Hastanın hastaneye sevki için itfaiye ve AFAD ekiplerinden yardım talep edildi. Bugün sabah saatlerinde itfaiye ekipleri Nebahat Tepe’yi, pencereden itfaiye aracının sepetli merdiveniyle indirmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saatlik çaba sonuç vermeyince demirden aparat altlık yaptırılarak vinç çağrıldı. Yaklaşık 1 saatlik uğraş sonrası vinçle 350 kiloluk kadın aşağı indirilerek hazır bekletilen ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 01.07.2014 14:04
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAFADNebahat Tepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.