28 ŞUBAT DARBESİYLE İLGİLİ ŞOK BELGE

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına konuk olan Eski Refah Partisi MKYK üyesi Vehbi Hatipoğlu 28 Şubat post modern darbesi ile ilgili şok bir belgeyi açıkladı.

admin
admin
03 Mart 2017 Cuma 07:12
28 ŞUBAT DARBESİYLE İLGİLİ ŞOK BELGE

Hatipoğlu, 28 Şubat darbe talimatının ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine şifreli mesajla gönderildiğini ancak MİT'in bu mesajı çözüp Başbakan Erbakan'a bildirdiğini söyledi.

İşte o çarpıcı açıklamalar:

"28 Şubat Fetullah Gülen'e fırsat veren yol açan eylemin başlangıç noktasıdır. 28 Şubat olmasaydı 15 Temmuz da olmayacaktı. Bakın 15 Ekim 1996'da tarih veriyorum ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından ABD büyükelçiliğine kriptolu bir not geliyor. Bu bahsettiğim belge şu an Başbakanlık arşivinde, Dışişleri Bakanlığı arşivinde, Genelkurmay arşivinde vardır.

Diyor ki; 15 Ekim kripto tarihini taşıyan not Refahyol hükümeti ile birlikte Erbakan artık Batı'dan iyice kopmuştur. İslam ülkeleri ile birlikte ciddi adımlar atmaya başlamıştır. Erbakan D-8 ile birlikte büyük bir İslam birliğine ilerlemektedir. Tüm bunlar ABD çıkarlarına zıt gelişmelerdir. Size söylediklerimizi başaramadınız. Artık Erbakan bir şekilde uzaklaştırılmalıdır. Bu kriptolu not MİT tarafından çözülüyor ve dönemin Başbakanı'nın masasına bırakılıyor. Merhum Erbakan'da müsteşarı Yazıcıoğlu'na bu belgeyi veriyor ve Başbakanlık arşivine kaldırılması talimatını veriyor.

Bir başka belge 7 Ocak 1997 İsrail Mason üst konseyi Türkiye Büyük Mason Locasına bir yazı gönderiyor. Bu yazı Mason locasının 14 Şubat'ta Mason locasının toplantısında da üyelere takdim ediliyor. Bununda belgeleri var. Diyor ki; Masonik çalışmaların iyiliği için bu baskıyı derhal yok etmek gereği kaçınılmazdır. Refah Partisi'nin tavrı yeterince açık olduğuna göre Fransa üst konseyi ılımlı bir hükümetin teşkilini zorunlu görmektedir. Sonuç olarak Fransa üst konseyi olarak siz kardeşlere şunları söylüyoruz;

1-Türk basınında ve ilgili mercilerdeki kardeşleri organize etmeniz ve Refah Partisini iktidarı bırakmaya zorlayacak tüm önlemleri almanız.

2-Refah partisine olan ilginin tamamen kaybını sağlayacak ve seçmenlerinin inanç ve güvenlerini kaybettirecek bir konjonktör ve algıyı oluşturmanız.

İkinci maddenin açılımı Fadime Şahin, Müslüm Gündüz ve Ali Kalkancı olaylarının nereden geldiğini açıklıyor.

3-Anti-Masonik yayınları izlemeniz ve engellemeniz Refah Partisi sempatizanı basın organlarını engellemeniz. Politik ve adli baskılar ile işlemlerini yapamaz hale getirmeniz.Ve refah Partisi iktidarına son vermeniz gerekmektedir.

Kim yaptının özeti açık ve net ABD ve Pentagon.28 Şubat tıpkı 15 Temmuz gibi bir NATO harekatıdır. Bir operasyondur."

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2017 07:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.