TEZSEVER, KARABÜK’E EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

Bursa'da Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Erzurum eski Emniyet Müdür Yardımcısı Serhat Tezsever, Karabük Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

21 Şubat 2014 Cuma 14:18
TEZSEVER, KARABÜK’E EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU
Emniyet müdürlerinin görevden alındığı kararnamede yer alan Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin’in yerine Bursa’da Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Erzurum eski Emniyet Müdür Yardımcısı Polis Başmüfettişi Serhat Tezsever atandı.
Erzurum’da uzun yıllar başarılı operasyonlara imza atan, renkli ve sosyal kişiliği ile tanınan Serhat Tezsever, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevler yaptı.
Tezsever, Gemlik'teki tüm sosyal projelerin içinde yer alan ve halkla bütünleşik bir yaşam biçimini benimsemiş polis müdürleri arasında yer alıyordu.

Editör

Son Güncelleme: 21.02.2014 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.