SİGARA HIRSIZLARI KAMERAYA YAKALANDI

Erzurum Çağlayan Mahallesi’nde işyerinden sigara çalan hırsızlar polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

08 Ocak 2013 Salı 17:22
SİGARA HIRSIZLARI KAMERAYA YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre, Çağlayan Mahallesinde faaliyet gösteren bir iş yerinden 2 bin 750 TL tutarında çeşitli markalarda sigaranın çalınması olayı ile ilgili olarak; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince olay yeri çevresinde yapılan geniş çaplı kamera incelemesi neticesinde beyaz renkli bir aracın iş yeri çevresinde hırsızlık olayının olduğu zaman diliminde dolaştığı tespit edildi. Son dönemlerde hırsızlık olaylarında özellikle rent-a car araçlarının kullanıldığını değerlendiren deneyimli Hırsızlık Büro Ekiplerin Erzurum İlinde faaliyet gösteren araç kiralama şirketlerine tek tek gidilerek gerekli araştırmalar yaptılar. Yapılan araştırmalar neticesinde bahse konu markası modeli tespit edilen aracın ait olduğu kiralama şirketi tespit edilerek aracı kiralayan B.K (20) isimli şahsa ulaşıldı. B.K. aracı arkadaşlarının adına kendisinin ehliyeti olduğundan, A.K (20) ,C.Y (19) ve İ.K.S (19) isimli şahıslar adına kiraladığını aracı bu şahısların kullandıkları bildirmesi üzerine şahıslar yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilen şüpheliler ile yapılan mülakatlar neticesinde şüpheliler samimi ikrarda bulunarak bahse konu araç ile sigara hırsızlığı olayını kendilerinin gerçekleştirdiklerini beyan etmeleri üzerine şahıslara çalmış oldukları sigaraları ne yaptıkları sorulduğunda, çalmış oldukları sigaraları Şükrüpaşa Mahallesindeki bir iş yeri sahibi S.K (38 ) isimli şahsa 600 TL karşılığında sattıklarını söylemeleri üzerine iş yerine gidilerek olayda çalındığı anlaşılan sigaralar ele geçirilerek olayın müştekisi H.D’ e teslim edildi.

Hırsızlık olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler A.K (20) , C.Y (19), İ.K.S (19) bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildiler.

Editör

Son Güncelleme: 08.01.2013 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.