POLİSLER KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekiplerince organize edilen programla polisler Kızılay’a kan bağışında bulundu.

21 Şubat 2013 Perşembe 16:13
POLİSLER KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda düzenlenen program da ilk olarak İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, kan bağışında bulundu. Türk Kızılay’ına destek amaçlı kan bağışlama organizasyonun da daha sonra şube müdürleri ve polisler kan verdiler.

Kızılay yetkilileri, bugün düzenlenen kan bağışı organizasyonuna polislerin oldukça fazla destek verdiğini belirterek amaçlanan ünitenin üstünde kan topladıklarını belirttiler.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’da, “Kızılay’a yardımcı olanları kutluyorum. Türkiye genelinde 300 bin kan ihtiyacı var. İnsanlarımızın bu konuda biraz daha bilinçlenerek bu ihtiyacı karşılama kapsamında Türk Kızılay’ına kan bağışı yaparak belki de bir insanın hayatını kurtarabiliriz. Bu ölçüde ihtiyacı olan insanlar bizden kan bağışında bulunmamızı istiyorlar. Biz polis teşkilatı olarak bu konuda elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Sağlıklı bir insan 6 ayda bir kan bağışında bulunmalıdır” dedi.


Editör

Son Güncelleme: 21.02.2013 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.