KALLEŞ TERÖRİSTLERE PASİNLER TOKADI

Erzurum'un Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler roketatarla saldırı düzenledi, haberi alan vatandaşlar baltasını, küreğini kapıp desteğe gitti.

15 Ağustos 2015 Cumartesi 12:38
KALLEŞ TERÖRİSTLERE PASİNLER TOKADI
Erzurum'un Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler roketatarla saldırı düzenledi, haberi alan vatandaşlar baltasını, küreğini kapıp desteğe gitti.
Erzurum'un Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler roketatarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine teröristler kaçtı. Saldırıyı duyan vatandaşlar, ellerinde balta ve küreklerle güvenlik güçlerine destek vermek üzere Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplandı. Toplananlar, polisin isteğiyle bir süre sonra evlerine döndü.
ROKETATARLA SALDIRIP KAÇTILAR
PKK saldırısı saat 01.40 sıralarında meydana geldi. Tarihi Kale ile İstasyon binası arasındaki Pasinler Emniyet Müdürlüğü'ne, PKK'lı teröristler tarafından roketatarla saldırı yapıldı. Kaplıcalar tarafından yapılan saldırıya, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtı.
BALTASINI KÜREĞİNİ KAPAN VATANDAŞ DESTEĞE GELDİ
Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, silah seslerini duyan bazı kişiler ellerinde balta ve kürekler olduğu halde Emniyet Müdürlüğü'ne destek vermek için geldi. Yaklaşık 500 kişiden bazıları teröristlerle çatışmaya geldiklerini belirterek, "Canımız bu vatana kurban olsun." dedi.
POLİS EVLERE YOLLADI
Yaklaşık 2 saat Emniyet Müdürlüğü binası önüne bekleyenler polisin isteği üzerine evlerine döndü. Kaçan teröristlerin yakalanması için Özel Harekât Şube Müdürlüğü tarafından kapsamlı operasyon başlatıldı.
1 TERÖRİST YAKALANDI
Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerden biri sağ olarak yakalandı.
TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI
Bu arada Pasinler'de bu sabah ilçenin birçok yerine Türk bayrakları asıldığı görüldü.
KAYMAKAMLIKTAN, HALKIN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR
Pasinler Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan roketatarlı saldırıda can veya mal kaybı olmadığı belirtilirken, şöyle denildi:
"Çıkan çatışma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri ve özel harekât polislerimizce geniş çaplı operasyonlar başlatılmıştır. Roketatarlı saldırı sonrası ilçe halkımızda devletinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde ve bölgemizde oynanmak istenen bölücülük oyuna vatandaşlarımız gelmemiştir ve gelmeyecektir. Halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz."

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2015 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü kırsaç 2015-08-15 17:27:18

Canım gala

Avatar
yakup tokyurek 2015-08-15 13:42:32

Ele birsey yok nerden cikartiyorsunuz bu yalan haberleri ya