HIRSIZLAR CAMİ TUVALETİNİ SOYDU

Erzurum'da hırsızlar cami tuvaletinde bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı. Polis, parmak izi ve delil toplayarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

11 Ocak 2012 Çarşamba 10:48
HIRSIZLAR CAMİ TUVALETİNİ SOYDU
Edinilen bilgilere göre, Yakutiye ilçesinde bulunan Mumcu Camii'nde hırsızlık olayı meydana geldi. Sabah caminin tuvaletini açan görevli, hırsızlık olayının gerçekleştiğinin farkına vardı. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi ve delil toplayarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Gece saatlerinde olduğu tahmin edilen olayda; kapı kilidini kıran hırsızlar önce camiye girdiler. Camide çalınacak bir şey bulamayan hırsızlar bunun üzerine caminin tuvaletinin kilidini kırarak içeri girdiler. Burada bulunan paraları çalan hırsızlar kayıplara karıştılar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.