GÜNÜN ASAYİŞ HABERLERİ

İşte günün önemli gelişmeleri...

04 Mart 2013 Pazartesi 14:19
GÜNÜN ASAYİŞ HABERLERİ
Erzurum’un Palandöken ilçesinde psikolojik sorunları olan genç kız jiletle bileğini keserek intihar girişiminde bulundu. 

Edinilen bilgiye göre; Palandöken ilçesinin Yenişehir semtinde meydana gelen olayda S.S.A. moralinin bozuk olması ve psikolojik sorunlar yaşaması nedeniyle bunalıma girerek jiletle sol bileğini keserek intihar girişiminde bulundu. Bileğini kesen genç kız daha sonra kanları görünce korkarak kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi oldu. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.


ERZURUM’DA 2 KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENDİ

Erzurum’un Tortum ve Palandöken ilçelerinde 2 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. 
Edinilen bilgiye göre; Tortum ve Palandöken ilçelerinde R.G ve R.S isimli şahıslar sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastanelik oldu.

Hastanede yapılan tedavinin ardından zehirlenen şahıslarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


39 BİN 750 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Polis tarafından yol kontrolleri sırasında Erzurum’un çeşitli noktalarında yapılan aramalar sonucunda toplam 39 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin durumundan şüphelendiği M.A.G. adlı şahsın içinde bulunduğu 41 plakalı, A.Ç ve H.Ç adlı şahısların içinde bulunduğu 45 plakalı, U.Ç. ve İ.Ç. adlı şahısların içinde bulunduğu 20 plakalı , B.A. ve M.S.A. adlı şahısların içinde bulunduğu 61 plakalı , B.K. ve M.İ.S. adlı şahısların içinde bulunduğu 25 plakalı araçlar yol arama noktasında durdurularak arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda otomobillerde toplam 39 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen 39 bin 750 paket kaçak sigara muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak yakalanan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

9 KİLO 750 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin yol uygulamasında yolcu otobüsünde yapılan aramada 9 kilo 750 gram esrar ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, KOM ekipleri yol uygulamasında Bingöl’den gelen yolcu otobüsünü durdurarak arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda N.A. isimli şahsa ait valiz içerisinde 4 paket halinde 9 kilo 750 gram esrar ele geçirildi. Ele geçirilen 9 kilo 750 gram esrar muhafaza altına alınırken, şüpheli N.A. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı.

ÇOCUĞUNU OKULA GÖNDERMEYEN 6 AİLEYE PARA CEZASI

Erzurum’un Aziziye ilçesinde okul çağında olan kız çocuklarını ilköğretim okuluna göndermeyen 6 aileye para cezası uygulandı. 
Aziziye ilçesine bağlı Dağdagül Köyünde inceleme yapan jandarma ekipleri okula çağında olup ta okula gönderilmeyen 6 kız çocuğunu tespit etti. Ailelerle görüşülmesine rağmen çocuklarını okula göndermemekte ısrarcı olan 6 aileye Aziziye Kaymakamlığı’nca 222 sayılı yasa kapsamında kişi başına bin 290 TL para cezası uygulandı.

Editör

Son Güncelleme: 04.03.2013 14:28
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEMNİYETAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.