"ERZURUM'A KAR, DADAŞ'A EMNİYET KEMERİ TAKMAK YAKIŞIR"

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce özellikle bayram öncesi ve sonrasında kazaların yaşanmaması için sürücüler "Erzurum'a kar, Dadaş'a emniyet kemeri takmak yakışır" trafik sloganıyla daha dikkatli olmaya davet ediliyor.

07 Kasım 2011 Pazartesi 15:12
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne ait trafik otolarının arka camına emniyet kemeri uygulamasında farkındalık oluşturmak amacıyla "Erzurum'a kar, Dadaş'a emniyet kemeri takmak yakışır" sloganı yazdırıldı.
Özellikle bayram öncesi ve sonrasında yolların kan gölüne dönüşmemesi için sürücülerin daha dikkatli olmaları, aşırı hızdan kaçınılıp, emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına riayet etmelerini isteyen Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, "Emniyet kemeri uygulamasında farkındalık oluşturmak amacıyla söz konusu uygulamayı başlattık" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.