ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE EŞİNİ BIÇAKLADI

Türkiye’de, son yıllarda, artış gösteren kadına şiddet olaylarının bir yenisine, Erzurum’da meydana gelen olay eklendi.

11 Kasım 2013 Pazartesi 09:23
ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE EŞİNİ BIÇAKLADI
Kocasının tekme ve tokatlı saldırısına uğrayan kadın, daha sonra 3 çocuğunun gözü önünde belinden bıçaklandı. 

Olay, dün öğle saatlerinde Yakutiye ilçesine bağlı Mahallebaşı semti Veyisefendi Mahallesi 1. Burhan Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Feshi - Dilara S. çifti arasında uzun süredir devam eden aile içi geçimsizlik, şiddet olaylarına neden oldu. İddiaya göre çift, yaşları 5 ila 9 arasında değişen 3 çocuğun gözü önünde tartışma yaşadı. Tartışma daha sonra büyüyerek Feshi S.’nin, eşi Dilara S.’ye şiddet uygulamasına yol açtı. Tekme tokat eşini döven Feshi S., hızını alamayıp mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi Dilara S.’yi bıçaklayarak yaraladı.

Yaralama sonrası Feshi S. evden kaçarken, yaralı kadın olay yerine sevk edilen ambulansla Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olaydan kısa bir süre sonra, Feshi S., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bu sırada ambulansla hastaneye kaldırılmaya çalışılan anne Dilara S., gözyaşlarına boğulan 3 çocuğunun evde yalnız kaldıklarını polise söyledi. Çocuklarının, yalnız kalmalarını istemeyen anne Dilara S., ambulansla çocuklarının da hastaneye getirilmesini istedi. Bunun üzerine, olayın şokuyla hüngür hüngür ağlayan ve polis otosunda bulunan 3 çocuk, ambulansa bindirildi. Çocuklardan birisinin, korkudan ayakkabılarını bile giyinemediği ve yalın ayak ambulansa bindiği gözlendi.

Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Dilara S.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, olayla ilgili başlattığı tahkikatı sürdürüyor.

Öte yandan, olay yerindeki bazı vatandaşların, kadının hastaneye götürülüşünü, meraklı gözlerle ve kendi aralarında espriler yaparak izlemeleri, dikkat çekti.

Editör

Son Güncelleme: 11.11.2013 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.