BAYRAMLAŞMADA CİNNET GEÇİRDİ

Erzurum’da bayramlaşmak için buluştuğu arkadaşları ile tartışan M.K, sinir krizi geçirince bir bakkaldan aldığı ekmek bıçağıyla kendini yaraladı.

02 Eylül 2011 Cuma 13:37
BAYRAMLAŞMADA CİNNET GEÇİRDİ
Olaya müdahale eden polislerin bir saatlik uğraş sonucu ikna ettiği M.K, ambulansla götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.
 
Gez Mahallesi’nde Ramazan Bayramı’nın son gününde bayramlaşma için bir araya gelen M.K. ile arkadaşları bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinir krizi geçiren M.K, çevrede bulunan bir bakkaldan aldığı bıçağı karnına sapladı. Bıçakla kendini yaralamayı sürdüren M.K, arkadaşlarının müdahalesine izin vermeyince, olay yerine polis ve 112 Acil Servis ambulansı çağrıldı. Elindeki bıçakla polislerin müdahale etmesine izin vermeyen M.K, bir saat süren çabanın ardından ikna edildi.
 
Ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen M.K, burada tedaviye alındı. M.K’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.