BALLİCİLER VATANDAŞI BIÇAKLADI

Erzurum’da evine gitmek için yolda yürüyen vatandaş bally çeken iki şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradı.

16 Ocak 2013 Çarşamba 15:54
BALLİCİLER VATANDAŞI BIÇAKLADI
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesinde saat 16. 00 sıralarında meydana gelen olayda M. E. T., evine gitmek için yolda yürüdüğü esnada ellerindeki poşette bulunan bally çeken iki şüpheliyi fark etti. Yolunu değiştirmek isteyen M. E. T.’nin yanına yaklaşan iki şüpheli bıçakla saldırıda bulundular. Sol bacağının üst tarafından bıçaklanan M. E. T., ambulansla hastaneye kaldırılırken kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan Erzurum’da son zamanlarda uçucu madde kullanan gençlerin sayısında artış yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar bazı harabe görünümlü noktaların tiner ve bally benzeri çeken kişilerin mekanı haline geldiğini ve tehlikeli olduğunu söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 16.01.2013 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.