ASKERİ KIŞLADA CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Erzurum Karskapı Askeri Cezaevi'nde gasp ve hırsızlık iddiasıyla tutuklu bulunan bir asker, aynı koğuştaki üç arkadaşının cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

18 Aralık 2012 Salı 17:54
ASKERİ KIŞLADA CİNSEL SALDIRI İDDİASI
Edinilen bilgiye göre, haklarındaki gasp ve hırsızlık suçlaması nedeniyle askeri cezaevinde tutuklu bulunan U.S. (22), aynı koğuşta kaldıkları V.N., F.K. ve E.D. tarafından zorla cinsel saldırıda bulunulduğunu öne sürerek şüphelilerden şikayetçi oldu.

Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde nitelikli cinsel saldırı iddiasıyla haklarında 15-20 yıl arasında değişen hapis istemiyle dava açılan şüpheliler bugün hakim karşısına çıkarıldı. Haklarındaki iddiaları kabul etmeyen tutuklu sanıklar V.N. F.K. ve E.D., mağdur U.S. ile aynı birlikte asker olduklarını belirterek, “Suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisinin erkeklere karşı ilgisi vardı. İddia edildiği gibi rızası dışında cinsel istismar etmedik, kendisi zaten iftira atmaya meyilli. Suçlamaları kabul etmiyoruz” dedi.

Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.

Editör

Son Güncelleme: 18.12.2012 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.