43 KİLO 422 GRAM EROİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum’da polisin yaptığı uygulamada, detektör köpeği Giza marifetiyle bir otomobilde yapılan aramada 43 kilo 422 gram eroin maddesi ele geçirildi.

29 Mart 2014 Cumartesi 11:38
43 KİLO 422 GRAM EROİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) görevlilerince il genelinde uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan yol kontrolünde Ü.G.’ye ait otomobil durduruldu. Yapılan aramada suç unsuruna rastlanılmazken, sürücü Ü.G.’nin şüpheli davranışlarından dolayı otomobil takibe alındı. Ü.G. isimli şahıs yola bırakıldıktan sonra yapılan gizli takipte, bir müddet sonra aracıyla geliş istikametinin aksi yönü olan Ağrı istikametine doğru dönüş yaparak B.K. isimli şahsın kullandığı araçla TÜVTURK muayene istasyonu önünde buluşup birlikte beklemeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri araçların yanlarına intikal ederek B.K isimli şahsın otomobilinde detektör köpeği Giza marifetiyle arama yaptı. Yapılan detaylı aramalarda, toplam ağırlığı 43 kilo 422 gram gelen ve piyasa değeri yaklaşık 651 bin Euro olan uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu maddeyi sevk eden Ü.G. ve B.K. "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.03.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.