YÜCELİK VE HINISLIOĞLU 24 TV’NİN KONUĞU OLDU

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu, 24 TV’de yayınlanan “Konuşan Ekonomi” programına konuk oldu.

02 Mayıs 2013 Perşembe 17:57
YÜCELİK VE HINISLIOĞLU 24 TV’NİN KONUĞU OLDU
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik ve ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, Palandöken’deki bir otelde gerçekleştirilen televizyon çekiminde program sunucusu Ramazan Cin’in, Erzurum ekonomisine, kültürel ve sosyal yapısına ilişkin sorularını cevaplandırdılar. Yaklaşık 1 saat süren televizyon çekiminde, Erzurum’un ticaret ve sanayideki durumu, ETSO’nun gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlatan Yücelik, Doğu’nun ilk vakıf üniversitesini kurma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ortaklık kültürünün önemine değindi.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu da, Başkan Yücelik’in ortaklık kültürü söylemine atıfta bulunarak, özelleştirmeye örnek gösterilen ERÇİMSAN’ın Erzurum ekonomisine büyük katkılar sağladığını vurgulayarak, benzer ortak oluşumların çoğalmasının şehrin soysa-ekonomik yapısını daha da güçlendireceğini dile getirdi. 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın Erzurum’a kış turizmi açısından yeni bir vizyon kazandırdığını kaydeden Hınıslıoğlu, ETB olarak ilin tarım ve hayvancılık konusunda eski gücüne kavuşması için önemli projeler yürüttüklerini bu kapsamda, civil peynir, göyermiş peynir ve kadayıf dolmasına coğrafi işaret belgesi aldıklarını söyledi.

Erzurum’un ekonomisini, şehrin önemli iki sivil toplum kuruluşunun başkanlarının anlatacağı “Konuşan Ekonomi” programı, 05 Mayıs 2013 Pazar günü Saat 13.00’da 24 TV ekranlarından yayınlanacak.

Editör

Son Güncelleme: 02.05.2013 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.