PALANDÖKEN VE KONAKLI’NIN BAŞINA YENİ İSİM

Bir süre önce Özelleştirme idaresi tarafından özelleştirme kararı alınan ve Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yönetilmeye başlanan Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin başına yeni bir isim getirildi.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 01:40
PALANDÖKEN VE KONAKLI’NIN BAŞINA YENİ İSİM
Özelleştirme idaresi tarafından özelleştirme kararı alınan Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin başına Davut Dağabakan getirildi. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde birçok ulusal ve uluslar arası projede koordinatör olarak görev yapan Davut Dağabakan 2014 Temmuz ayı itibarı ile T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı - TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri İşletmeleri Dairesi Başkanlığı’nda Kayak Merkezleri İşletme Müdürlüğü görevine vekaleten atandı. Görevine yeni atanan Davut Dağabakan’ın geçmiş yıllarda yaptığı başarılı çalışmaları yeni görevinde de kullanarak Palandöken ve Konaklı Kayak merkezlerini hak ettiği değeri kazandırması bekleniyor. Kış turizmi için hazırlıkların yavaş yavaş başladığı bu günlerde göreve getirilen Dağabakan’ın ilk işinin yerli ve yabancı turistler için kayak merkezlerinde alternatifler ve kolaylıklar sağlayarak Erzurum’un en önemli gelir kaynaklarından biri olan Kış Turizmini yaygınlaştırmak olduğu öğrenildi.

DAVUT DAĞABAKAN KİMDİR?

İlköğrenimini Almanya’nın Hamburg şehrinde, ortaöğrenimini Ağrı’da bitirdi. Lisans öğrenimini Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı (1993), yüksek lisansını Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı(1996) bölümünde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde Doktora öğrenimine devam etmektedir. Eğitim kurumlarının değişik kademelerinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Ağrı Eğitim Fakültesi’nde öğretim elemanı olarak Almanca dersleri verdi. Yurtdışında mesleki gelişimine yönelik burslar kazandı. Ayrıca bazı dergilerde yayınları vardır. Mesleki gelişim faaliyetleri çerçevesinde yüzü aşkın hizmet içi eğitim seminerine katılmış ve değişik hizmet içi eğitim seminerinde de öğretim görevlisi olarak yer almıştır. 2009-2014 yılları arası Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde birçok ulusal ve uluslar arası projede koordinatör olarak görev yaptı. Halen Temmuz 2014 itibariyle T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı - TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri İşletmeleri Dairesi Başkanlığı’nda Kayak Merkezleri İşletme Müdürü (Vekaleten) olarak görev yapmaktadır. Almanca bilmektedir.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2014 01:41
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENKonaklı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.