HARUN ALTAŞ OLTU TAŞINI ERZURUM FORUM AVM’ YE TAŞIDI

Oltu Taşı ustası Harun Altaş, Erzurum Forum AVM’de açtığı işyeri ile Oltu Taşının tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyor.

03 Şubat 2015 Salı 23:14
HARUN ALTAŞ OLTU TAŞINI ERZURUM FORUM AVM’ YE TAŞIDI
Erzurum Forum AVM’de Oltu Taşı hediyelik eşya üzerine açtığı işyerinin ziyaretçiler tarafından büyük rağbet gördüğünü belirten Harun Altaş, “Yakın zaman içerisinde İstanbul’da büyük bir iş merkezi ile görüştüm. Kısmetse en kısa sürede İstanbul’da da bir işyeri açarak Oltu Taşını layık olduğu yere taşımayı hedefliyorum” dedi.

Müşterilerin yoğun ilgisi karşısında memnuniyetini gizlemeyen Altaş, her türlü zevke uygun hediyelik Oltu Taşı ürünlerinin işyerinde mevcut olduğunu ifade etti.

Oltu Taşının fiziksel ve ruhsal anlamda şifalı taşlar arasında sayıldığını dile getiren Oltu Taşı Ustası Harun Altaş, tesbih ve takı olarak taşınabilecek Oltu Taşının gerginlik gideren bir özelliği olduğuna dikkati çekti.

Altaş, “Oltu Taşı, kendine güven, stres atıcı ve depresyon üzerinde olumlu etkileri vardır. Eski zamanlardan beri nazara karşı da etkili olduğu biliniyor. Özellikle sabır taşı olarak bilindiği için teşbihlerde sıklıkla tercih edilir, ruhsal anlamda sıkıntı giderir” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2015 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.