HALK BANKASI GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR

Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür sıfatıyla ilk gezisini Erzurum’a yapacak.

21 Mayıs 2014 Çarşamba 18:26
HALK BANKASI GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR
Aynı zamanda Erzurumlu olan Genel Müdür Taşkesenlioğlu, 22 Mayıs’ta Erzurum’da bir dizi temaslarda bulunacak. Programı kapsamında Taşkesenlioğlu, Erzurum Valiliğini ziyaret ederek Vali Ahmet Altıparmak’la bir araya gelecek. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i, ziyaret edecek olan Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’la da makamlarında bir araya gelecek. Halk Bankası Genel Müdürü Taşkesenlioğlu, iki gün sürecek olan Erzurum gezisinde Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitelerini de ziyaret ederek, rektörler Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Prof. Dr. Muammer Yaylalı ile buluşacak. 

Ziyaret kapsamında Erzurum Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanlığı’na da nezaket ziyaretlerinde bulunacak olan Taşkesenlioğlu, 23 Mayıs akşamı Ankara’ya dönecek.

Editör

Son Güncelleme: 21.05.2014 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.