ETSO MECLİSİ’NE KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Kasım ayı meclis toplantısına katılan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Veysel Vural, meclis üyelerine KOSGEB destekleriyle ilgili bilgi verdi.

02 Aralık 2014 Salı 09:11
ETSO MECLİSİ’NE KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI
ETSO Meclis Salonu’nda, saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal tarafından, ETSO’nun Kasım ayı faaliyetleriyle ilgili bilgi verildi. Meclis Başkan Vekili Fehmi Arslan’ın başkanlık ettiği toplantıda daha sonra KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Veysel Vural, KOSGEB’in, “KOBİ Proje Destek Programı Uygulama Esasları” ve “Genel Destek Programı Uygulama Esasları” ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Erzurum’da KOSGEB desteklerinden daha fazla KOBİ’nin faydalanması için sürekli olarak bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini ifade eden Vural, destek için başvuruda bulunmak isteyen işletmelerin öncelikle KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmaları gerektiğini vurguladı.

Veysel Vural, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve meclis üyelerinin katıldığı toplantının sonunda desteklerle ilgili soruları cevaplandırdı.

Editör

Son Güncelleme: 02.12.2014 09:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.