ESOB’A HALKBANK JESTİ

Halkbank Genel Müdürlüğü, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’ın talebi üzerine Esnaf Sarayı girişine bankamatik kurdu. Kentin en yoğun yerlerinden biri olan Gez Mahallesi’ndeki yeni bankamatik hem esnafa hem de vatandaşlara büyük kolaylık sağladı.

04 Temmuz 2014 Cuma 02:06
ESOB’A HALKBANK JESTİ
Halk Bankası Genel Müdürlüğüne atandıktan sonra geçtiğimiz haftalarda Erzurum’a gelen Ali Fuat Taşkesenlioğlu ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın bankamatik isteğini yerine getirdi. Genel Müdür Taşkesenlioğlu’nun talimatıyla Gez Mahallesi’nde bulunan Esnaf Sarayı’nın girişine bankamatik konuldu. Kentin en yoğun alanlarından biri olan Gez Mahallesi’ndeki yeni bankamatik hem esnaflara hem de vatandaşlara büyük kolaylık sağladı. ESOB Başkanı Rasim Fırat, “Gez mahallesi hem vatandaş yoğunluğu hem de Birlik binamızın bulunması nedeniyle esnafımızın sıkça uğradığı bir yer. Bu nedenle hemşehrimiz olan Genel Müdürümüz Ali Fuat Taşkesenlioğlu’ndan Esnaf Sarayı’na bir bankamatik kurdurmasını istemiştik. Sağolsun hem kendisi hem de bölge müdürümüz Mücahit Yıldırım, konuyla yakından ilgilendiler ve kısa sürede Esnaf Sarayı’na bir bankamatik kurulumunu sağladılar. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bu noktada kolaylık sağlayan Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve çalışanlarına yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 04.07.2014 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 2014-07-04 18:36:17

ol ne buyuk girişim erzurumlun nun da banka matike ihti yacı var şu anda bunlara ana avrat söymek lazim am ginede allah iyi etsin diyelim