Aksi hem ayıp hem de kayıp olurdu!

..Ve Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetindeki Palandöken’de işletme süresi sona eren Dedeman Oteli, yeniden kiralama usulü ile aynı firmaya, Dedeman Otel’e gitti..

Doğru mu oldu, bana göre doğru oldu.

Zira, yaklaşık 30 yıldır Palandöken’de hizmet veren Dedeman Turizm Şirketi, eğer istiyorsa bir kere daha ona kalmalıydı, öyle de oldu.

Komisyon başlkanlığını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı’nın yaptığı ihale komisyonu, dün toplandı ve 30 yıllığına otel işletme hakkını yine Dedeman’a vermeyi uygun buldu.

Kaldı ki zaten ihaleye de tek firma iştirak etmişti.

Her ne kadar Kuşadası’nda faaliyet gösteren Deniztur adlı dev bir turizm şirketinin otele talipli olduğu söylentileri yayılsa bile ihaleye iştirak edenin olmadığı gözlendi.

Buna göre öncelikle muhammen bedeli 933.662.03 olan otelin kiralama alanı 22 bin metre kare olarak belirlendi.

Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi’ne kayıtlı taşınmazın Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesine istinaden açık artırma teklif usulü ile kiralandığı görüldü.

Yeniden işletmesi Dedeman Otel ve Turizm Şirketine verilen otelde bu yaz dönemi geniş çaplı bir revizyon şartı getirildi ve bu söz alındı.

Onca yıl hizmet veren ve de kış turizminin gelişmesinde ilk harcı ve de katkısı olan Dedeman’ın yeniden oteli kiralaması bana göre bir yerde de vefadır.

Aksi biraz da hem ayıp hem de kayıp olurdu.

Bu benim son kararımdır.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanlarıdeğil, armutları olgunlaştırır! (Peyami Safa

DUVARIN DİLİ : Anneme dünya rekorunu kırdım dedim, iyi yaptın. Sana da bir şey dayanmıyor dedi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.