Öğretmenler internet kullanımı hakkında bilgilendirildi

Erzurum'da yürütülen "İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı" projesi kapsamında, öğretmenlere öğrencilerin internet kullanımıyla ilgili seminerin verildiği bildirildi.

admin
admin
29 Haziran 2019 Cumartesi 10:32
Öğretmenler internet kullanımı hakkında bilgilendirildi

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şubesince, Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen projesi çerçevesinde, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Eğitim Birimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Peker tarafından ilçelerdeki ortaokul ve liselerde görev yapan 150 bilişim teknolojileri ve rehber öğretmenine seminer verildiği belirtildi.

Seminer kapsamında katılımcalara, teknolojinin yaşama olumlu ve olumsuz etkisi, internette çok fazla vakit geçirmenin ruh sağlığının bozulmasına yol açması, öğrencilerdeki ders başarısızlığı, öfke problemleri, yalnızlık, internetin bilinçli ve güvenli kullanımı hakkında bilgi aktarıldığı anlatıldı.

Açıklamada, seminerin ardından öğrencilerin internette geçirecekleri süreleri spor yaparak geçirmeleri amacıyla seminerlere katılan okullara futbol, voleybol ve basketbol topu gibi hediyeler verildiği kaydedildi

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.