Bu yıl yüz güldürmeyen büyükşehir belediye Erzurumspor’dan geride kalan hafta içerisinde, bayram tadında haberler geldi. 19 ay başkanlığını yaptığı BB Erzurumspor kulübüyle iki kere şampiyonluk kupasını kaldıran ve taraftarın gönlüne, ‘Efsane başkan’ olarak taht kuran Ali Demirhan, yeniden santra yapmaya hazırlanıyor. Efsane başkanla sadece takım değil, Erzurum’da top’a vuracak..!

Erzurumlu, Hınıslı Ali Demirhan, takımın çok ortaklı bir şirket (A.Ş) haline getirilmesi, borçların ödenmesi, süper ligde kalıcılığın sağlanması ve şehirdeki yüksek irtifa kamp merkezinin dünyanın kamp merkezi haline getirilmesi için onursal başkan Mehmet Sekmen’in desteğiyle çalışmalara başladı bile. Küçük bir bilgi; BB Erzurumspor, 3 yılda 3 lig atlayan, İtalya’nın dünya markası futbol takımı Juventus’tan sonra bu rekoru kıran dünyadaki ikinci takım.

Foto spor gazetesinin haberine göre de; ABD’de New York city, Avustralya’da Melbourne city, Japonya’da Yokohama, Uruguay’da Montevideo city, İspanya’da Girona, Çin’de Sichuan, Hindistan’da Mumbai city, Belçika’da Lommel ve İngiltere’de de Manchester city takımlarının sahibi olan Katarlı City Football Group, Türkiye’den de BB Erzurumspor’u almak istiyor…

Yanılmıyorsam, 2015 yılında da Suudi işadamlarıyla benzer bir projeyle yola çıkan Ali Demirhan’ın o zamanki şutu auta çıkmıştı. Bu sefer bu şut gol olur mu yakında herkes görecek. Şayet bu iddia gerçeğe dönüşürse eğer, futbol takımlarının şu günlerde kamp için sıraya girdiği Erzurum’da, spor camiası, Ali'nin top’a vuruşunu izleyecek..! Haydi hayırlısı…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilıcalı bir genç 2022-07-18 14:49:52

Yorumunuz çok basit olmuş keşke herkes anladığı şeyler hakkında konuşsa,
Not: 3 yılda 3 lig atlayan Juventus değil bir başka İtalyan temsilcisi Parma