Kızını ağır yaralayan baba yakalandı

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde tartıştığı kızını bıçakla ağır yaralayan firari şüpheli baba yakalanarak gözaltına alındı.

admin
admin
06 Ekim 2021 Çarşamba 07:24
Kızını ağır yaralayan baba yakalandı

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde tartıştığı kızını bıçakla ağır yaralayan firari baba yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şehitler Mahallesi'nde 1 Ekim tarihinde kızı D.Ş'yi (14) boş arazide bıçakla ağır yaralayarak kazan babası E.Ş'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takip ile firari şüpheli E.Ş.’nin saklanabileceği adresleri tespit ederek operasyon düzenledi.

Firari şüpheli E.Ş. saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. E.Ş'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Olay, Yakutiye ilçesinin Şehitler Mahallesi'nde meydana gelmişti. 14 yaşındaki D.Ş, tartıştığı babası E.Ş. tarafından bıçaklanmış, ağır yaralanan kız çocuğu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından kaçan şüpheli baba E.Ş'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 07.10.2021 06:30
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKışYaralamaBaba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.