Erzurum’daki silahlı kavga: Gözaltılar var

Erzurum'daki "cinayet" ve "silahlı yaralama" olayına ilişkin 8 zanlı yakalandı.

admin
admin
23 Haziran 2020 Salı 00:46
Erzurum’daki silahlı kavga: Gözaltılar var

Erzurum'da 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 8 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dün akşam Yakutiye ilçesi Endüstri Caddesi Aşağı Sanayi Mahallesi'nde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından olaya karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, kentteki çeşitli adreslere düzenledikleri operasyonda, kavgaya karıştıkları belirlenen 8 zanlıyı yakaladı.

Bu kişilerin yakalandıkları adreslerdeki aramalarda, biri pompalı tüfek olmak üzere 6 silah ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürdürülüyor.

Söz konusu iki aile arasında yaklaşık 2 yıl önce kız kaçırma meselesinden çıktığı belirtilen silahlı kavgada da 2'si polis,15 kişi yaralanmıştı.

OLAY…

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Sanayi Endüstri Caddesi’nde meydana gelen silahlı kavga olayında K. G. aileleri arasında kavga çıktı. Olayda S. G. ile M. G. yaralandı. Çay evinde bulunan M. G., T. G., B. G. ve M. N G., Y. K.’yı darp ederek yaraladı.

Olay yerinde yaralanan şahıslardan S.G., M.G., M. N.G. ve B. G. ile İ. A. tedavi için Palandöken Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Daha sonra arkalarından yakınları olan M. G. ile T. G. de hastaneye gittiler. Bu esnada hastane bahçesinde yeniden başlayan kavgada silahlar patladı.

Hastane bahçesinde tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı kavgada, M. G., T. G., B. G. yaralanırken, olay esnasında G. ailesinin yakını olan ve hastaneye olayı duyduğu için gelen Ağa Oynak (36) vurularak öldürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 23.06.2020 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.