Erzurum’da dolandırdı Doğubayazıt’da yakalandı

Erzurum’da FETÖ terör örgütü ile bağlantılı oldukları bahanesiyle 4 kişiyi arayarak ziynet eşyalarını alan dolandırıcı, sıkı takip sonucu Doğubayazıt’da yakalandı.

admin
admin
18 Haziran 2017 Pazar 12:54
Erzurum’da dolandırdı Doğubayazıt’da yakalandı

Erzurum’da önceki günlerde kendisini polis olarak tanıtarak 4 ayrı kişiyi dolandıran Y.A., Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin sıkı takibi sonucu Doğubayazıt’da kıskıvrak yakalandı. 4 ayrı kişiyi telefonla arayan şüpheli Y.A., isimlerinin FETÖ terör örgütüyle bağlantılı olduğunu söyleyerek N.T., D.D., A.T. ve P.T.’nin ikametlerine giderek ziynet eşyalarını aldı.

Dolandırıcılık olayının ortaya çıkması üzerine şüphelileri takibe alan polis, dolandırıcılığa karışan iki kişinin Erzurum’dan taksi kiralayarak Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine gittiğini tespit etti. Daha sonrasında Erzurum’dan yola çıkan özel bir ekip, Doğubayazıt ilçesine giden şüphelilerden Y.A.’yı kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.