ERZURUM CEZAEVİNDE FETÖ OPERASYONU

Cezaevinde tutuklu bulunan bir grup FETÖ mensubunun cezaevi yönetimini darbe girişiminden bir gün önce tehdit ettiği öne sürüldü.

admin
admin
05 Ağustos 2016 Cuma 16:13
ERZURUM CEZAEVİNDE FETÖ OPERASYONU
Cezaevinde tutuklu bulunan bir grup FETÖ mensubunun cezaevi yönetimini darbe girişiminden bir gün önce tehdit ettiği öne sürüldü.
Erzurum’da 17-25 Aralık sürecinden sonra Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda tutuklanan örgüt üyelerinin, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Erzurum F Tipi Cezaevi’nde gardiyan ve cezaevi yönetimini tehdit ettikleri öne sürüldü.
17-25 Aralık sürecinden sonra Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) yönelik Erzurum’da gerçekleştirilen operasyonlarda tutuklanan örgüt üyelerinin, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Erzurum F Tipi Cezaevi’nde gardiyan ve cezaevi yönetimini tehdit ettikleri iddia edildi.
Darbeden haberdar oldukları anlaşılan zanlıların, gardiyanları ve cezaevi yöneticilerini “Hesap vereceksiniz” şeklinde tehdit ettikleri öne sürüldü.
Erzurum Cumhuriyet Savcılığı’nın bu gelişme üzerine, tutuklu FETÖ üyeleri hakkında soruşturma başlattığı ve bugün sabah saatlerinde 39 personel hakkında gözaltı kararı aldığı öğrenildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumCezaeviFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.