Acı haber Erzurum'a ulaştı; Genç imam feci kazada öldü

Rize'de otomobil ile beton mikseri çarpıştı... Kazada Erzurumlu imam İsa Çinici yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

admin
admin
21 Ağustos 2020 Cuma 00:42
Acı haber Erzurum'a ulaştı; Genç imam feci kazada öldü

Rize'nin İkizdere ilçesinde otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Rize-Erzurum kara yolunda İsa Çinici'nin kullandığı 25 FZ 415 plakalı otomobil, karşı yönde seyreden Ş.K. yönetimindeki 53 AAY 240 plakalı beton mikseri ile çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Çinici, kaldırıldığı İkizdere Sağlık Merkezinde hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan Trabzon Çaykara Çayıroba Mahallesi Camii İmam Hatibi Orhan Demir ile eşi Ümmügülsüm Demir ise çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazada vefat eden İsa Çinici'nin, Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Soğuksu köyündeki Merkez Camisi'nde sözleşmeli imam olarak görev yaptığı, cenazesinin ise memleketi Erzurum'un Tortum İlçesine bağlı Yukarı Sivri Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2020 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.