DOĞUTÜRK

YOZGAT FUTBOL PAZARINA DÖNECEK

Spor

Bugün Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Gümüşhane maçını onlarca futbol adamı izleyerek iki takım futbolcuları hakkında bilgi edinerek, transfer listesine alacak.

Nurullah PALA
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından bu yıl TFF Spor Toto 3. Lig’den 2. Lige Yükselme Play Off maçlarını üç ayrı şehirde oynatma kararı almıştı. Malatya, Alanya ve Yozgat’ta oynanan play off maçları futbol adamları için adete iyi bir futbol pazarına döndü. Erzurum’un grubundan çıkan ve bugün final oynayacak olan Darıca Gençlerbirliği ile Gümüşhanespor maçını da çok sayıda futbol adamı izleyecek. İki takım taraftarlarının yanı sıra, Yozgatlı spor severlerin de takip edeceği final maçını Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek ile Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün de izlemesi bekleniyor.
Gümüşenek Yozgat’ta karargah kurdu
Bugün oynanacak olan final maçını Türkiye’nin bir çok ilinden gelen spor adamı ve teknik adamın izlemesi beklenirken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek’te maçı izleyecek. Önceki gün oynanan yarı final maçlarını da izleyen Gümüşenek adeta Yozgat’ta karargah kurdu. Bugün Darıca ile Gümüşhane arasında oynanacak olan final maçını da izleyecek olan Gümüşenek, iki takımda göz dolduran futbolcuları da mercek altına alarak, transfer listesine alacak. Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la sözleşmesi devam eden Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün de bugün Yozgat’a giderek final maçını izleyeceği öğrenildi.

Yorumlar (2)

misafir 11 Yıl Önce

benimanlamadığım şu zaten bu izledikleri takımlarla iki tane maç yaptık .o zaman bu futbolcuları görmemişlerde şimdi mi görecekler ?bence yozgata gideceklerine bir tanesi alanyada oynanan maçlara bir tanesi ise malatyada oynanan maçlara gitsinler ordaki takımlar bizim grupta olmadığı için futbolcularını da tanımazlar.yozgattakilerinin hepsini tanırlar.bence şaçma

misafir 11 Yıl Önce

kardeşim sen ümraniyesporu tanıyormusun , istanbulsporu tanıyormusun , batman petrolsporu tanıyormusun , karagümrüksporu tanıyormusun vb. bunları tanımıyorsun ve takip etmiyorsun ama darıcayı tanıdığın halde , gümüşhaneyi tanıdığın halde takip ediyorsun .insan bilmediği şeyi takip eder bildiğini değil.hiç kimse demiyormu bunları bunlar zaten bizim grupta diğer gruplara gidin bakın diye.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.