DOĞUTÜRK

TFF'den yeni açıklama

Spor

Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Gümüşhanespor arasında daha önce 23 Mayıs Salı günü oynanacağı açıklanan final maçının tarih ve saati yine değişti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Gümüşhanespor arasında daha önce 23 Mayıs Salı günü oynanacağı açıklanan final maçının tarih ve saati yine değişti.

Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları arasındaki Spor Toto 2. Lig play-off final maçına İstanbul ev sahipliği yapacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final karşılaşması, iki kulübün yaptığı başvuru üzerine 23 Mayıs Salı’dan 24 Mayıs Çarşamba gününe alındı. Daha önce başlama saati 20:00 olarak açıklanan karşılaşmanın başlama saati de 19:00 olarak belirlendi. Karşılaşma Vodafone Arena'da oynanacak.
İŞTE TFF’DEN YAPILAN O AÇIKLAMA

“Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak Spor Toto 2. Lig Play-Off Final müsabakasının tarihi, her iki kulübün Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru üzerine değiştirildi.
Daha önce 23 Mayıs 2017 Salı günü yapılacağı duyurulan karşılaşma, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü Vodafone Arena'da oynanacak.
TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final müsabakasının başlangıç saati de 19.00 olarak belirlendi.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.