DOĞUTÜRK

Play-Off tamam

Spor

TFF 1. Lig'de İstanbulspor ile BB Erzurumspor karşılaştı. Maçı BB Erzurumspor 2-1 kazandı. Bu sonuç ile Erzurumspor, İstanbulspor ile puanları eşitledi.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki zorlu maçı konuk ekip BB Erzurumspor 2-1 kazandı.

ERZURUM SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİTTİ

Ali Şansalan'ın düdüğü ile başlayan karşılaşmada ilk gol devrenin sonunda geldi. 45. dakikada konuk ekip BB Erzurumspor'da Mücahit Albayrak, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

64'TE FARK 2'YE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan BB Erzurumspor, 64. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Gökhan Arslan, Orhan Ovacıklı'nın asistini gole çevirerek, durumu 2-0 yapmayı başardı.

CEVAP GELDİ AMA YETMEDİ

İstanbulspor, BB Erzurumspor baskısına 73. dakikada cevap verdi. Rroca, farkı 1'e indiren gole imza attı. Fakat İstanbulspor'un bulduğu bu golün devamı gelmedi. 2-1 kaybeden ev sahibi ekip, sahadan puansız ayrıldı.

DADAŞLAR İSTANBUL'U YAKALADI

Bu sonuç ile BB Erzurumspor, TFF 1. Lig puan cetvelinde rakibi İstanbulspor'u yakaladı. Geride kalan 32 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Dadaşlar, puanını 54 yaparak, 5. sırada yer aldı. İstanbulspor ise 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 54 puan topladı ve 4. sırada bulundu.

Mavi-beyazlı ekip, bu sonuçlar puanını 54’e çıkararak, Play-Off’taki yerini sağlama aldı. BB Erzurumspor önümüzdeki hafta Kocaelispor’u konuk edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.