DOĞUTÜRK

İŞTE DADAŞ'IN YENİ HOCASI

Spor

Sezon içinde başarılı olan Teknik Patron Demir’i bırakan, Büyükşehir Belediyespor, İnegölspor’u şampiyon yapan Taşkın Güngör’ü takımın başına getirdi. Taşkın’ın işini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in bitirdiği öğrenildi.

Büyükşehir Belediyespor yine sağ gösterip, sol vurdu. Teknik Patron Faik Demir’le sözleşme yenilemeyen Erzurum ekibi, çok sayıda ismin gündeme geldiği teknik direktör konusunda Taşkın Güngör’de karar kıldı. Geçtiğimiz sezon istifa eden Hasan Çelik’in yerine 11.Haftada göreve gelen başarılı bir grafik çizen deneyimli hoca Faik Demir ile yollarını ayıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlükten boşalan yerine İnegölspor'u şampiyonluğa taşıyan Taşkın Güngör'ü getirdi. Faik Demir ile yeniden anlaşma yapmayan ve Demir’in Kırıkhanspor ile anlaşma yapmasından sonra gözünü yeni adaylara çeviren Spor Toto 3. Lig ekibi Taşkın Güngör’de karar kıldı. Büyükşehir Belediyespor, gündemindeki çok sayıdaki isim arasından Teknik Patron Taşkın Güngör ile anlaşırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in de bu transferde büyük bir rol oynadığı öğrenildi. Küçükler’in Taşkın’ı bizzat istediği ve görüşme yaptığı iddia edildi.
Rizeli olan Teknik Patron Güngör ‘ün yardımcılığını İnegölspor’da olduğu gibi Büyükşehir Belediyespor’da da kendisi gibi Rizeli olan Hemşehrisi Ahmet Tamrak’ın yapacağı belirtildi. Teknik Patron Taşkın Güngör’ün Büyükşehir ile anlaşmasının ardından transfer çalışmaları yaptığı ve ilk olarak Sakaryaspor’un genç futbolcusu Kürşat Erdem ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.